Menu:

Jernbaneklubben af 2002


Mangler du et sted, hvor du kan komme og tale om jernbaner, uden at det skal handle om noget specielt? Savner du et sted, hvor du ikke behøver at forpligte dig til en hel masse? Så er Jernbaneklubben af 2002 måske noget for dig.

Jernbaneklubben af 2002 er for alle, der interesser sig for jernbaner. Vi mødes en gang om måneden hvor vi får en god og uforpligtende sludder om alt, der har med jernbanedrift at gøre - både om de rigtige baner og modeltog. Vi er ikke flere, end vi kan huske hvad de andre hedder, men vi har stadig plads til flere.

Klubbens møder holdes den første mandag i hver måned. Det sker i Vamdrup, hvor vi holder til i lokaler hos VIVA, Søndergade 19B, Vamdrup. Vi arrangerer også udflugter til jernbanemæssigt spændende steder. På møderne holdes der blandt andet foredrag, som altid handler om jernbaner.

Det er ikke gratis, at være med i Jernbaneklubben af 2002, men det er tæt på. Det koster 50 kroner om året at være medlem af klubben. Ture og andre aktiviteter, som klubben arrangerer, betales særskilt af de deltagende medlemmer.

Informationer udsendes fortrinsvis via e-mail. Derudover arbejder vi på en hjemmeside med klubbens aktiviteter. Medlemmer, der ikke har adgang til internettet, får uddelt informationsmaterialer på møderne eller sendt per post.

Har du lyst til at blive medlem af klubben, eller ønsker du yderligere oplysninger, kan du ringe til formanden, Dan Lund, på telefonnummer 21 39 62 34.

Og så er der det med navnet; joh - det er derfor... Jernbaneklubben af 2002 er stiftet den 8. april 2002. Klubbens formål er at skabe socialt samvær omkring alverdens jernbaner og modeljernbaner i alle sporvidder. Det er ikke svært idet medlemmerne interesserer sig for næsten alt, lige fra klassiske amerikanske diesellokomotiver over tyske jernbaner i epoke IV eller polske damplokomotiver til danske privatbaner. Dertil kommer, at mange af medlemmerne har modeljernbaner i forskellige størrelser lige fra de store i haven til de mindste, der kan være på en reolhylde.

Jernbaneklubben af 2002

VIVA, Søndergade 19b, 6580 Vamdrup


Kalender


Første mandag i Januar:
Klubaften

Første mandag i Februar:
Klubaften hvor vi begynder med den ordinære generalforsamling, dagsorden iflg. vedtægterne. Derefter almindelig hyggeaften, måske har vi allerede de første modeltogs nyhedsbrochurer

Første mandag i Marts:
Klubaften, masser af brochurer med modeltogsnyheder fra årets messe i Nürnberg

Første mandag i April:
Klubaften

Første mandag i Maj:
Klubaften

Første mandag i Juni:
Klubaften

Første mandag i Juli:
Klubaften, eventuelt udendørsaften som afholdes et eller andet spændende sted hvor der også er tog at se på !

Første mandag i August:
Klubaften, udendørsaften som afholdes et eller andet spændende sted hvor der også er tog at se på !

Første mandag i September:
Klubaften

Første mandag i Oktober:
Klubaften

Første mandag i November:
Klubaften

Første mandag i December:
Klubaften, juleafslutning med pakkespil


Aktiviteter rundt om i verden

Marts-April:
UNJ tur til Intermodellbau, Dortmund

November:
UNJ tur til Faszination Modellbau Bremen